TRAMP NAZVAO POGINULE AMERIČKE VOJNIKE GUBITNICIMA? Pljušte kritike u SAD zbog jednog događaja iz 2018. godine

Izvor: Kurir, 05.Sep.2020, 10:25

TRAMP NAZVAO POGINULE AMERIČKE VOJNIKE "GUBITNICIMA"? Pljušte kritike u SAD zbog jednog događaja iz 2018. godine

Američki predsednik Donald Tramp našao se na meti kritika jednog dela javnosti u SAD, uključujući udruženja ratnih vojnih veterana, zbog navodnih komentara u kojima je svojevremeno američke vojnike koji su živote izgubili na bojnom polju, između ostalog, nazvao "gubitnicima" i "naivčinama".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp nazvao poginule američke vojnike "naivčinama"?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Sep.2020

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp našao se na meti kritika jednog dijela javnosti u SAD, uključujući udruženja ratnih vojnih veterana, zbog navodnih komentara u kojima je svojevremeno američke vojnike koji su živote izgubili na bojnom polju, između ostalog, nazvao "gubitnicima" ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Američki izbori: Tramp navodno nazvao američke poginule vojnike „gubitnicima“

Izvor: Danas, 05.Sep.2020

EPA Američki predsednik Donald Tramp našao se na udaru kritika zbog navoda da je američke vojnike koji su poginuli na ratištima nazvao „gubitnicima“ i „naivcima“. Ove navode prvi je objavio časopis Atlantik, a pojedine detalje potkrepili su i Asošijeted pres i Foks njuz. Predsednik i njegovi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.