TRAMP GOVOROM ZAPALIO SVE PRISUTNE: Pomenuo i Melaniju, a ono što je rekao o njoj podiglo je veliku prašinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 17:52

TRAMP GOVOROM ZAPALIO SVE PRISUTNE: Pomenuo i Melaniju, a ono što je rekao o njoj podiglo je veliku prašinu

Sinoć je bivši predsednik Sjedinjenih Država održao govor na konferenciji Konzervativne političke akcije

Konačno se čini da je stavljena tačka na razne spekulacije o braku Donalda i Melanije Tramp.

(CPAC) na kojoj je nagovestio kandidaturu za Belu kuću 2024. godine, ponavljajući svoje tvrdnje da su demokrate "ukrale" izbore 2020. godine.

Iako Melanija nije mogla da bude prisutna na konferenciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Donald Tramp nije propustio priliku da je pomene.

On je svoju suprugu nazvao "budućom prvom damom".

No one is more popular than him, Melania Trump might be our future First Lady! https://t.co/zcpUyxCaiV

— 红树林间语 (@wintersweet313) February 28, 2021

- Nedostajem li vam već? - upitao je Tramp prisutne na skupu u Orlandu.

- Zapravo, kao što već znate, upravo su izgubili Belu kuću. Ko zna, možda ih pobedim i treći put - rekao je Republikanac pred svojim vernim podržavaocima.

Kako prenosi TMZ, Tramp je svoje obraćanje zavšrio rečenicom "Uz vašu pomoć povratićemo Belu kuću. Osvojićemo Senat. I onda, republikanski predsednik trijumfalno će se vratiti u Belu kuću. Pitam se ko će to biti?".

Ova izjava naišla je na veliku pozornost među korisnicima društvenih mreža, pa su tako pisali da je Tramp upravo nazvao Melaniju budućom prvom damom, zapitavši se za koga će se ona to udati.

Trump just called Melania the Future First Lady. Who is she marrying next any guesses?

— Take a Dump on Trump (@mnjanina) February 28, 2021

Od kako je Tramp napustio Belu kuću krenula je lavina komentara o njihovom propalom braku. Mnogi su mislili da Melanija zapravo ne može da podnese Donalda, i da je jedva dočekala trenutak da ga ostavi.

Njeno ponašanje pri sletanju na Floridu samo je dolilo ulje na vatru, kada nije želela da se fotografiše sa njim.

Melanija je do sada bila "nevidljiva" i nije ništa komentarisala. Ipak, ona je nastavila da vredno radi na projektu "Budi najbolji" koji za cilj ima suzbijanje nasilja na internetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAGONETNA MELANIJA: Tramp je najavio kao buduću PRVU DAMU a nje ni od korova!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2021, 11:26

Bivši američki predsednik Donald Tramp pojavio se na konferenciji Konzervativne političke akcije (CPAC) i nagovestio kandidaturu za Belu kuću 2024. godine,

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.