TRAMP 4. PREDSEDNIK KOJI PRESKAČE INAUGURACIJU NASLEDNIKA: Najavio da će igrati golf u Škotskoj tog dana, ali neće moći!

Izvor: Kurir, 08.Jan.2021, 20:04

TRAMP 4. PREDSEDNIK KOJI PRESKAČE INAUGURACIJU NASLEDNIKA: Najavio da će igrati golf u Škotskoj tog dana, ali neće moći!

Donald Tramp bi mogao da bude tek četvrti američki predsednik u istoriji SAD koji je preskočio inauguraciju svog naslednika, ako postupi onako kako je to danas najavio i ne prisustvuje stupanju na dužnost Džoa Bajdena.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tramp četvrti američki predsednik u istoriji koji preskače inauguraciju naslednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2021, 04:11

Donald Tramp bi mogao da bude tek četvrti američki predsednik u istoriji SAD koji je preskočio inauguraciju svog naslednika, ako postupi onako kako je to ranije najavio i ne prisustvuje stupanju na dužnost Džoa Bajdena...Poslednji put se to dogodilo 1869. godine, kada je odlazeći predsednik Endru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.