Sada već pretnja: Toliko sam učinio, Amerikanci neće zaboraviti

Izvor: B92, 28.Jun.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada već pretnja: Toliko sam učinio, Amerikanci neće zaboraviti

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp opet napao Harli-Dejvidson, koja je najavila nameru da deo proizvodnje izmesti iz SAD, i upozorio da Amerikanci to "neće zaboraviti"

Tramp se proizvođaču čuvene marke motocikala obratio pretećim tonom.

"Harli-Dejvidson treba 100 odsto da ostane u Americi, s ljudima koji su vas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učinili uspešnim. Toliko sam učinio za vas i eto sad", napisao je Tramp na Tviteru.

Američki predsednik je poručio da to Amerikanci "neće zaboraviti, kao ni klijenti", a ni "sada veoma srećni" konkurenti kompanije iz Milvokija.

Harli-Dejvidson je u ponedeljak saopštio da je doneo odluku o izmeštanju dela proizvodnje zbog uzvratnih tarifa koje je EU uvela na njihove proizvode u trgovinskom sporu Vašingtona i Brisela.

Tramp je ranije upozorio da bi bilo kakvo izmeštanje proizvodnje bilo "početak kraja".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.