Rasizam je zlo, a rasisti su kriminalci i nasilnici

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasizam je zlo, a rasisti su kriminalci i nasilnici

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je razisam zlo, nazivajući Kju-kluks-klan (KKK), neonaciste i bele rasiste, "kriminalcima i nasilnicima".

Tramp je to rekao u sobi za prijem diplomata u Beloj kući, posle sastanka sa državnim tužiocem Džefom Sešnsom i direktorom FBI Kristoferom Vrejom, a nakon nasilnih protesta zagovornika nadmoći bele rase koji je proteklog vikenda odneo tri ljudska života, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prenosi agencija AP.

Tramp se u subotu našao na udaru brojnih kritika, nakon izjave da su "mnoge strane" krive za nasilje i navodnog odbijanja da kritikuje ekstremno desničarske grupacije koje propagiraju mržnju.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Rasizam je zlo, a neonacisti kriminalci i nasilnici

Izvor: RTS, 14.Avg.2017

. Rasizam je zlo, izjavio je američki predsednik Donald Tramp, nazivajući Kju-kluks-klan (KKK), neonaciste i bele rasiste "kriminalcima i nasilnicima".

Nastavak na RTS...

Tramp: Rasizam je ZLO, a rasisti su KRIMINALCI i NASILNICI

Izvor: Blic, 14.Avg.2017

Rasizam je zlo, izjavio je danas američki predsednik Donald Tramp, nazivajući Kju-kluks-klan (KKK), neonaciste i bele rasiste "kriminalcima i nasilnicima"...Tramp je to rekao u sobi za prijem diplomata u Beloj kući, posle sastanka sa državnim tužiocem Džefom Sešnsom i direktorom FBI Kristoferom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.