Predsednik je sramota i patološki lažov

Izvor: B92, 23.Jan.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Predsednik je sramota i patološki lažov"

Američki senator Berni Sanders rekao je da je američki predsednik Donald Tramp patološki lažov, sumirajući prvu godinu njegove vladavine.

Prema njegovim rečima, "Predsednik je sramota za državu" jer je "lagao u kampanji o tome šta će da uradi kada se useli u Belu kuću".

“Zar je prošla samo godina? Imam osećaj kao da je 16... Vodio je populističku kampanju, obećavao je zdravstvenu zaštitu za sve, da će da se suprotstavi Vol stritu, farmaceutskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompanijama... Lagao je“, rekao je Sanders.

Kako je ocenio, SAD sada nisu poštovane u svetu kao što je to bilo za vreme vladavine Baraka Obame, a sve zbog Trampa.

“Mi smo na najnižoj tački ikada“, istakao je Sanders.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Predsednik je sramota i patološki lažov"

Izvor: Blic, 23.Jan.2018

Američki senator Berni Sanders rekao je da je američki predsednik Donald Tramp patološki lažov, sumirajući prvu godinu njegove vladavine...Prema njegovim rečima, "predsednik je sramota za državu" jer je "lagao u kampanji o tome šta će da uradi kada se useli u Belu kuću"...- Zar je prošla samo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.