Povratak ljubimaca u Belu kuću: Prvi put stanovnik ove kuće i usvojeni pas FOTO

Izvor: B92, 27.Jan.2021, 18:18

Povratak ljubimaca u Belu kuću: Prvi put stanovnik ove kuće i usvojeni pas FOTO

Sjedinjene Američke Države ne samo da su dobile novog predsednika Džoa Bajdena, koji je pre nekoliko dana inaugurisan, već su se zajedno sa njim i njegovom suprugom Džil, u Belu kuću vratili i psi.

Naime, prethodni predsednik SAD Donald Tramp nije mario mnogo za životinje, te se sa sobom u Belu kuću osim supruge i dece nije poveo i četvoronožnog ljubimca.

Tako u rezidenciji američkog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na adresi 1600 Pennsylvania Avenue, nije bilo predsedničkih pasa od 2016, kada se u nju uselio republikanac Donald Tramp kao prvi predsednik nakon mnogo decenija koji nije imao psa.

Džo Bajden i njegova supruga Džil u Belu kuću doveli su svoje nemačke ovčare Mejdžor i Čamp. Bajdenovi unuci prozvali su dvanaestogodišnjeg Čampa, koji se pridružio porodici 2008, Bajden stariji, piše USA Today.

Mlađeg Mejdžora, Bajdenovi su udomili pre tri godine i on je prvi udomljeni pas koji ulazi u Belu kuću. Bio je jedan od šest štenadi bačenih na đubrište i spašenih hitnom veterinarskom intervencijom jer su bili izloženi otrovima, objavilo je 2018. Udruženje "Delaware Humane Association".

Džo Bajden je bio vlasnik najmanje tri druga nemačka ovčara i doge zvane Governer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.