Izvor: Blic, 01.Mar.2019, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjongjang: Kim i Tramp će nastaviti produktivne razgovore

Severnokorejski lider Kim DŽong Un i predsednik SAD Donald Tramp odlučili su da nastave produktivne razgovore s ciljem rešavanja problema o kojima su diskutovali na samitu u Hanoju, a u sklopu nastojanja da dođe do denuklearizacije Korejskog poluostrva i revolucionarnog napretka u odnosima dve zemlje, saopštila je danas severnokorejska agencija KCNA.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pjongjang: Kim i Tramp će nastaviti produktivne razgovore

Izvor: B92, 01.Mar.2019

Severnokorejski lider Kim Džong Un i predsednik SAD Donald Tramp odlučili su da nastave razgovore s ciljem rešavanja problema o kojima su diskutovali u Hanoju...To će se dogoditi u sklopu nastojanja da dođe do denuklearizacije Korejskog poluostrva i revolucionarnog napretka u odnosima dve zemlje,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.