Otišao je! VIDEO

Izvor: B92, 20.Jan.2021, 15:14

Otišao je! VIDEO

Još aktuelni predsednik SAD Donald Tramp napustio je danas Belu kuću. On neće prisustvovati inauguraciji Bajdena, što je kuriozitet u istoriji Amerike.

Po izlasku iz Bele kuće, odlazeći američki predsednik Donald Tramp rekao je da je za njega bila velika čast da bude 45. predsednik SAD. Tramp je rekao da je to bila "čast života" i da samo želi da ode i kaže "zbogom", ali je naglasio da se nada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da to neće biti zbogom na duže vreme, prenosi CNN.

U kratkom obraćanju novinarima po poletanju, Tramp je rekao da je postigao mnogo tokom svog mandata i poručio da on i njegova supruga Melanija vole američki narod, dodaje Gardijan.

Prisutnima se obratila i njegova supruga Melanija Tramp koja je izjavila da je za nju bila najveća čast da bude prva dama SAD.

"Biti vaša prva dama bila je moja najveća čast. Hvala vam na ljubavi i podršci. Bićete u mojim mislima i molitvama. Bog vas blagoslovio. Bog blagoslovio vaše porodice. I Bog blagoslovio ovu prekrasnu zemlju. Hvala vam", poručila je Melanija Tramp.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.