Melanija najpopularniji član porodice Tramp

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2018, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija najpopularniji član porodice Tramp

Američka prva dama postala je najpopularniji član porodice Tramp, godinu dana nakon što je predsednik SAD Donald Tramp preuzeo funkciju predsednika SAD Američka prva dama postala je najpopularniji član porodice Tramp, godinu dana nakon što je predsednik SAD Donald Tramp preuzeo funkciju predsednika SAD. Melanija Tramp je danas popularnija od svog supruga, kao i od njegove kćerke Ivanke, pokazalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je istraživanje koje je za časopis "Ekonomist" sprovela agencija "JuGov" (YouGov). Rezultati ankete pokazali su da 48 odsto ispitanika pozitivno vidi Melaniju, dok je 33 odsto anketiranih ne vidi na pozitivan način. To je tipično za prve dame, koje su često popularnije od svojih supruga političara, objašnjava "JuGov" i podseća na slične rezultate ranijih istraživanja kada je Mišel Obama bila popularnija od tadašnjeg predsednika. Istraživanje je, takođe, pokazalo da 43 odsto ispitanika vidi na pozitivan nacin predsednika Trampa, a 52 odsto ne. Na Ivanku Tramp pozitivno gleda 41 odsto ispitanih, a na njenog supruga Džereda Kušnera samo 25 odsto njih.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Melanija najpopularniji član porodice Tramp

Izvor: Story, 21.Jan.2018

Američka prva dama postala je najpopularniji član porodice Tramp, godinu dana nakon što je predsednik SAD Donald Tramp preuzeo funkciju predsednika SAD Melanija Tramp je danas popularnija od svog supruga, kao i od njegove ćerke Ivanke, pokazalo je istraživanje koje je za časopis Ekonomist sprovela...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.