Matis podnosi ostavku na mesto ministra odbrane SAD

Izvor: RTS, 21.Dec.2018, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matis podnosi ostavku na mesto ministra odbrane SAD


Američki ministar odbrane Džim Matis odlazi sa te funkcije krajem februara, saopštio je američki predsednik Donald Tramp na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar odbrane Mattis podnio ostavku zbog neslaganja sa Trumpom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Dec.2018

Ministar odbrane SAD Jim Mattis podnio je ostavku koja će stupiti na snagu krajem februara, objavljeno je u Vašingtonu. Ostavka stiže dan nakon što je američki predsjednik Donald Trump objavio da će sve američke trupe biti povučene iz Sirije. Mattis je kao razlog u pismu naveo razlike između...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ostavka ministra odbrane SAD

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2018

Američki ministar odbrane Džim Matis odlazi sa te funkcije krajem februara, saopštio je američki predsednik Donald Tramp na Tviteru...O Matisovom odlasku spekulisalo se od srede pošto je Tramp najavio povlačenje američkih snaga iz Sirije uprkos protivljenju američkih saveznika i visokih vojnih...

Nastavak na Radio 021...

ŠTA SE KRIJE IZA IZNENADNE OSTAVKE Odlazak Trampovog "BESNOG PSA" uvlači Ameriku u NOVI HAOS, a trlja li zato Putin ruke?

Izvor: Blic, 21.Dec.2018

Američki ministar odbrane Džejms Matis odlazi sa te funkcije krajem februara, saopštio je američki predsednik Donald Tramp na Tviteru u četvrtak, nakon čega se oglasio i beskompromisni penzionisani general sa obrazloženjem njegovog odstupanja sa funkcije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.