Majka ubijenog vojnika: Tramp je uvredio mog sina

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ubijenog vojnika: Tramp je uvredio mog sina

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je udovici američkog vojnika, ubijenog 4. oktobra u zasedi u Nigeru, da je njen muž znao šta je moglo da mu se dogodi, potvrdila je majka ubijenog vojnika.

Kovanda Džones-Džonson potvrdila je agenciji Asošiejted preko poruke na Fejsbuku da je Tramp rekao udovici da je "njen muž znao za šta se prijavio".

Kongresmenka iz Floride Federika Vilson prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je rekla da je Tramp telefonom razgovarao sa udovicom ubijenog vojnika, dok je ona bila na putu ka aerodromu u Majamiju da pokupi telo svog supruga Dejvida Džonsona.

Majka je potvrdila da se u trenutku telefonskog razgovora nalazila u kolima sa udovicom i da je tačno da se razgovor dogodio.

Ona je rekla da Tramp nije uvredio samo njenog sina, već i njegovu udovicu, ali je dodala da porodica nije snimila razgovor.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp u svađi sa porodicom poginulog vojnika

Izvor: VOA, 18.Okt.2017

Američki predsednik Donald Tramp uvučen je u još jednu kontroverzu, a ovog puta je reč o adekvatnom načinu na koji predsednici izražavaju saosaćenje posle smrti američkih vojnika. Majka jednog od vojnika, koji su nedavno poginuli u Nigeru, saopštila je u sredu da je Tramp, u telefonskom razgovoru...

Nastavak na VOA...

Majka ubijenog vojnika: Tramp je uvredio mog sina

Izvor: B92, 19.Okt.2017, 00:42

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp rekao je udovici američkog vojnika, ubijenog 4. oktobra u zasedi u Nigeru, da je njen muž znao šta je moglo da mu se dogodi...To je potvrdila majka ubijenog vojnika...Kovanda Džones-Džonson potvrdila je agenciji Asošiejted preko poruke na Fejsbuku da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.