Konačan datum smaka sveta zapisan u Bibliji i na piramidama?

Izvor: B92, 30.Avg.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačan datum smaka sveta zapisan u Bibliji i na piramidama?

Strani mediji se šale da su prvi znakovi apokalipse već vidljivi: Brexit, Donald Tramp i novi spot Tejlor Svift.

Dejvid Mejd, autor knjige “Planet X: the 2017 arrival“, ubeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti. Nije usamljen u tome - teoretičari zavere su ubeđeni da će dolazak planete koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planeta X uništiti Zemlju sledećeg meseca.

Naime, Dejvid tvrdi da je to zapisano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Bibliji, ali iscrtano i na piramidama.

“Veoma je čudno da se 12. poglavlje u Bibliji podudara sa natipisima u Velikoj piramidi u Gizi. I jedna, i druga navode period između 20. i 23. septembra. To je kraj crkvenog perioda i tranzicija u dan Boga. Bićemo svedoci uskoro“, rekao je.

Iako NASA nikada nije potvrdila postojanje planete Nibiru, nekoliko apokalipsa smo već propustili – septembar i decembar 2015. godine i, naravno, čuvenu majansku apokalipsu 2012. godine.

Inače, Dejvidovo predviđanje uglavnom je bazirano na sledećem citatu iz Biblije:

“Dan Boga dolazi - surov dan, gnevnog i žestokog besa – da opustoši zemlju i uništi grešnike na njoj. Nebeske zvezde i njene konstelacije neće pokazati svoje svetlo. Izlazeće Sunce će biti zamračeno i Mesec nas neće obasjavati“

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TEORETIČARI ZAVERE NE MIRUJU "Konačan datum smaka sveta zapisan je u Bibliji i na piramidama"

Izvor: Blic, 30.Avg.2017

Strani mediji se šale da su prvi znakovi apokalipse već vidljivi: Brexit, Donald Tramp i novi spot Tejlor Svift...Dejvid Mejd, autor knjige “Planet X: the 2017 arrival“, ubeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti. Nije usamljen u tome - teoretičari...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.