Kim poslao Trampu posmrtne ostatke 200 američkih vojnika

Izvor: B92, 21.Jun.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim "poslao" Trampu posmrtne ostatke 200 američkih vojnika

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je Severna Koreja vratila posmrtne ostatke 200 američkih vojnika nestalih za vreme Korejskog rata.

"Vraćeni su naši veliki preminuli heroji, njihovi ostaci su danas poslati", rekao je Tramp na mitingu svojih pristalica u Minesoti, prenosi Rojters.

Americki zvaničnik, koji je insistirao na anonimnosti rekao je da će Severna Koreja predati veliki broj ostataka komandi UN u Južnoj Koreji, nakon čega će biti predati vazdušnoj bazi na Havajima.

Prema vojnim podacima, oko 7.700 američkih vojnika vode se kao nestali u Korejskom ratu od 1950 do 1953. godine.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kim Džong Un poslao Trampu posmrtne ostatke 200 američkih vojnika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2018

Odnosi između dve zemlje su poboljšani..Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je Severna Koreja vratila posmrtne ostatke 200 američkih vojnika nestalih za vreme Korejskog rata.. - Vraćeni su naši veliki preminuli heroji, njihovi ostaci su danas poslati - rekao je Tramp na mitingu svojih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.