KAKO TATA KAŽE: Makron pitao Trampa da li može da se vidi sa Zarifom na Samitu G7!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO "TATA" KAŽE: Makron pitao Trampa da li može da se vidi sa Zarifom na Samitu G7!

Predsednik SAD Donald Tramp kaže da nije bio iznenađen kada je francuski predsednik Makron pozvao iranskog ministra spoljnih poslova Džavada Zarifa u Bijaric u pokušaju da pokrene nove razgovore i umanji tenzije.

- Pitao me je. To uopšte ne smatram bezobraznim, pogotovo kada me je pitao za odobrenje - rekao je Tramp.

Trump je novinarima rekao da "nema komentara" na Zarifovo pojavljivanje tokom Samita G7 u Francuskoj.

Zvaničnici su rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Bela kuća nije bila obaveštena da je unapred poslat poziv za Zarifa.

Rojsters podseća da je Makron je pre nekoliko meseci preuzeo vodeću ulogu u pokušaju da spasi nuklearni sporazum iz 2015. godine, pošto su se SAD povukle.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Nisam ljut zbog Zarifa

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2019

BIJARIC - Predsjednik SAD Donald Tramp kaže da nije bio iznenađen kada je francuski predsjednik Emanuel Makron pozvao iranskog ministra spoljnih poslova Džavada Zarifa u Bijaric u pokušaju da pokrene nove razgovore i umanji tenzije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.