Gutereš se nada konstruktivnoj poruci Trampa u UN

Izvor: B92, 13.Sep.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gutereš se nada "konstruktivnoj poruci" Trampa u UN

Njujork -- Generalni sekretar UN Antonio Gutereš izrazio nadu da će predsednik SAD Donald Tramp uputiti konstruktivnu poruku svetskim liderima u sedištu UN.

"Svi napori koje sam do sada činio su u pravcu pokušaja stvaranja uslova da odnos između SAD i UN bude konstruktivan odnos. Nadam se da će to biti i poruka predsednika Trampa i nadam se da, ukoliko je to poruka koja će biti upućena, ta poruka će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prihvaćena", rekao je Gutereš na konferenciji za novinare.

Tramp će se u utorak obratiti u Generalnoj skupštini UN, instituciji koju je nekada nazivao "klubom" gde se ljudi nađu da se "dobro provedu", podseća AFP.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gutereš se nada "konstruktivnoj poruci" Trampa u UN

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2017

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš izrazio je danas nadu da će američki predsednik Donald Tramp uputiti konstruktivnu poruku kada se bude, po prvi put od stupanja na dužnost, obratio svetskim liderima u sedištu Ujedinjenih nacija naredne nedelje...- Svi napori koje sam do sada činio su u pravcu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.