Golim grudima protiv Trampa na njegovom biralištu VIDEO

Izvor: B92, 08.Nov.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golim grudima protiv Trampa na njegovom biralištu VIDEO

Njujork -- Dve aktivistkinje američkog ogranka feminističkog pokreta Femen protestovale su u toplesu na biračkom mestu na kome će glasati kandidat Donald Tramp.

Kako prenose mediji u SAD, dve mlade devojke su ušle na biralište 59 na Menhetnu oko 8:15h po lokalnom vremenu, skinule majice i uz povike pokazale poruke ispisane na nagim telima "Sklonite mržnju sa mojih izbora" i "Trampe, uhvati svoja jaja", što je odgovor na Trampove vulgarne izjave sa snimka iz 2005. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine.

Devojke su protestovale tridesetak sekundi pre nego što su ih obuzdali pripadnici Tajne službe i policije. Kako je saopšteno, njih dve su uhapšene, sprovedene u stanicu gde čekaju tužioca.

Tramp još nije došao na biralište u sportskoj dvorani jedne njujorške škole.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Golim grudima na Trampa

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2016

Dve aktivistkinje američkog ogranka feminističkog pokreta Femen protestovale su u toplesu na biračkom mestu na kome glasa i kandidat Donald Tramp...Topless and/or nude protest, especially of Trump's endless misogyny, feels exactly right. Kudos, Femen. pic.twitter.com/IUj3IWijgS— Stuart Henderson...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.