DONALD TRAMP OTKRIVA: Amerika zna lokaciju trećeg čoveka Islamske države!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONALD TRAMP OTKRIVA: Amerika zna lokaciju trećeg čoveka Islamske države!

Američki predsednik nije naveo identitet nove mete.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da SAD znaju lokaciju trećeg čoveka Islamske države, čiji je lider Abu Bakr al Bagdadi ubijen prošlog meseca u američkom napadu.

- Njihov treći čovek u lancu komande ima mnogo problema, jer mi znamo gde se i on nalazi - kazao je Tramp novinarima posle govora koji je održao u Ekonomskom klubu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njujorku.

Tramp nije naveo identitet nove mete. Ranije ovog meseca, SAD su saopštile da istražuju Abu Ibrahima al Hašemi al Kuraišija, koji je imenovan za novog lidera Islamske države.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DŽIHADISTI JEZIVOM FOTOMONTAŽOM NAJAVLJUJU NAPAD NA TRAMPA: Ne mire se sa Bagdadijevom smrću! Teroristi Islamske države objasnili kako će likvidirati svetske lidere, predsednik SAD se ne obazire!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2019

LONDON - Islamska država je nepunih 20 dana posle smrti svog lidera Abu Bakra al Bagdadija objavila uputstvo svojim sledbenicima kako da likvidiraju svetske lidere, političare i vojne komandante, a prvi na udaru kampanje je predsednik SAD Donald Tramp.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.