DONALD TRAMP ČESTITAO MILU DAN DRŽAVNOSTI CRNE GORE: Ovo je njegova poruka

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 15:30

DONALD TRAMP ČESTITAO MILU DAN DRŽAVNOSTI CRNE GORE: Ovo je njegova poruka

Stigla čestitka.

Američki predsednik Donald Tramp čestitao je predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i građanima 13. jul, Dan državnosti, trogodišnjicu članstva te države u NATO i poručio da SAD podržavaju zvaničnu Podgoricu u zaustavljanju širenja korona virusa.

- Sjedinjene Američke Države ostaju posvećene prijateljstvu i partnerstvu sa Crnom Gorom tokom njenog daljeg nastavka realizacije demokratskih reformi i priprema za važne izbore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove godine - naveo je Tramp, između ostalog, u čestitki, saopštio je Kabinet crnogorskog predsednika.

Povodom trogodišnjice članstva u NATO, Tramp je naveo da Crna Gora nastavlja da daje značajan doprinos regionalnoj i globalnoj sigurnosti, kao i borbi protiv sajber i hibridnih pretnji, slanjem svojih vojnika u NATO, EU i UN misije širom sveta i svojim napredovanjem ka ispunjenju obaveza izdvajanja sredstava u oblasti odbrane preuzetih u Velsu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.