DONALD PONOVO PROTIV SRBOMRZACA! Anđelina Džoli hoće da se kandiduje za predsednika, pa da je Tramp razbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONALD PONOVO PROTIV SRBOMRZACA! Anđelina Džoli hoće da se kandiduje za predsednika, pa da je Tramp "razbije"!

Glumica Anđelina Džoli spremna je da uđe u politiku i planira da se kandiduje za neku od javnih funkcija.

Džolijeva, koja je slavu stekla stasom u filmovima "Lara Kroft", "Aleksandar" i "Gospodin i gospođa Smit", izjavila je da "ne isključuje mogućnost da se u budućnosti kandiduje za javnu funkciju".

Ona je trenutno angažovana kao ambasador pri Ujedinjenim nacijama i Komesarijatu za izbeglice UN. Iako nije navela za koju je tačno funkciju zainteresovana, spekuliše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da bi to moglo da bude mesto predsednika SAD, gde bi eventualno mogla da pokuša da zameni Donalda Trampa, koga dogodine po svemu sudeći očekuje lak reizbor imajući u vidu da demokrate zasad nemaju dovoljno snažnog kandidata koji bi ga pobedio.

"Never say never!" Angelina Jolie says she isn't ruling out running for office.https://t.co/1TPqudCs8Q

— AP Eastern US (@APEastRegion) 03. април 2019.

Na pitanje da li je spremna da se kandiduje za javnu funkciju, glumica je dala zanimljiv odgovor:

- Nikad ne reci nikad. Ne isključujem tu mogućnost u budućnosti. Ali zasad prepuštam drugima ulogu vođe - rekla je Anđelina Džoli.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.