BIVŠA ASISTENTKINJA OTKRILA ZBOG ČEGA TRAMP IZBEGAVA MLAĐU ĆERKU: Ne želi da ga fotografišu sa Tifani, jer misli da je gojazna! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Sep.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠA ASISTENTKINJA OTKRILA ZBOG ČEGA TRAMP IZBEGAVA MLAĐU ĆERKU: Ne želi da ga fotografišu sa Tifani, jer misli da je gojazna! (VIDEO)

U nezvaničnom razgovoru, Trampova bivša asistentkinja Medlin Vesterhaut otkrila je da je ona imala mnogo bolji odnos sa Trampovom ćerkom nego rođeni otac. Rekla je da ne voli da ga fotografišu sa Tifani, jer je ona previše gojazna, piše RT.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Nova Monika Levininski" dobila otkaz kada je otkrila Trampove tajne: Ne voli da se slika sa ćerkom Tifani jer je PREDEBELA

Izvor: Blic, 02.Sep.2019, 06:55

Medlin Vesterhaut, koja je u četvrtak napustila Belu kuću gde je radila kao lični pomoćnik predsednika, otpuštena je nakon što se hvalila novinarima da ima bolji odnos sa Trampom od njegovih ćerki Ivanke i Tifani, pa čak i da prvi čovek SAD Tiffani smatra "predebelom".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.