AMERIKA SE NAORUŽAVA, VOJSCI VIŠE PARA: Tramp povećava budžet za Pentagon, troši 750 MILIJARDI DOLARA!

Izvor: Kurir, 10.Dec.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIKA SE NAORUŽAVA, VOJSCI VIŠE PARA: Tramp povećava budžet za Pentagon, troši 750 MILIJARDI DOLARA!

Američki predsednik Donald Tramp podržao je plan da se od Kongresa za vojni budžet za narednu godinu zatraži 750 milijardi dolara, izjavio je američki zvaničnik koji je time najavio povećanje troškova Pentagona u vreme potencijalnog "stezanja kaiša" u drugim vladinim sektorima.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanci povećavaju vojni budžet

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2018

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp podržao je plan da se od Kongresa za vojni budžet za narednu godinu zatraži 750 milijardi dolara, izjavio je američki zvaničnik, koji je time najavio povećanje troškova Pentagona u vrijeme potencijalnog "stezanja kaiša" u drugim vladinim ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pentagon ima nove zahteve, i to u vreme "stezanja kaiša"

Izvor: B92, 10.Dec.2018

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp podržao je plan da se od Kongresa za vojni budžet za narednu godinu zatraži 750 milijardi dolara...To je izjavio američki zvaničnik koji je time najavio povećanje troškova Pentagona u vreme potencijalnog "stezanja kaiša" u drugim vladinim sektorima...Iznos...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.