Izvor: Domino Magazin, 08.Feb.2022, 12:05

Zlatna malina: Objavljene nominacije za najgore filmove 2021. godine

Objavljene su nominacije za najgore filmove 2021. godine i to za nagradu Zlatna malina. Zahvaljujući prilično lošim nastupima u čak osam filmova ove godine Bruce Willis je dobio svoju posebnu kategoriju. Kao i svake godine, u isto vreme sa dodelom Oskara tu su i alternativne nagrade. Vodeći sa devet nominacija je Netflix film “Diana: The […] The post Zlatna malina: Objavljene nominacije za najgore filmove 2021. godine appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

POČINJE TRKA ZA OSKARA Objavljene nominacije za najprestižnije filmske nagrade: "Dina" i "Belfast" fovoriti za NAJBOLJI FILM

Izvor: Blic, 08.Feb.2022

Akademija filmskih umetnosti i nauka predstavila je konačnu listu nominacija za najprestižniju filmsku nagradu Oskar, koja će biti dodeljena na svečanosti 27. marta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.