PORODICA DERN DOBILA SVOJE ZVEZDE NA STAZI SLAVNIH

Izvor: Kurir, 02.Nov.2010, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODICA DERN DOBILA SVOJE ZVEZDE NA STAZI SLAVNIH

LOS ANĐELES - Američki glumci Lora Dern (Laura), njen otac Brus Dern (Bruce) i majka Dajana Lad (Diana Ladd) dobili su u ponedeljak zvezdena Stazi slavnih, delu Holivud bulevara u Los Anđelesu.

To je bilo prvi put da istovremeno tri zvezde dobiju tri člana neke glumačke porodice.

Lora Dern, koja je igrala u "Parku iz doba jure", rođena je 1967, a njeni roditelji razveli su se devet godina kasnije.

Ovo nije bio prvi put da članice te porodice ulaze u holivudsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << istoriju: i Lora Dern i Dajana Lad bile su nominovane 1992. za Oskara za uloge u filmu "Lutajuća ruža", što je bio prvi put da majka i ćerka budu nominovane za isti film.

Dajana Lad je imala nominacije za nagrade američke filmske akademije i za ostvarenja "Alisa više ne stanuje ovde" i "Divlji u srcu", a Brus Dern je bio nominovan za "Povratak ratnika".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.