Odgovor ga je zaboleo: Brazilac isprovocirao Piksijeve igrače, pa dobio po nosu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor ga je zaboleo: Brazilac isprovocirao Piksijeve igrače, pa dobio po nosu (VIDEO)

Rezultat utakmice kineske lige između ekipa Guangdžu RF i Šangaj SIPG ostao je u senci masovne tuče igrača dva tima, koju je isprovocirao brazilski fudbaler Oskar.

Nekadašnji igrač Čelsija nesportski je napucao dvojicu fudbalera ekipe Dragana Stojkovića Piksija, ali se ubrzo našao na meti protivničkih igrača.



Jedan od najpribranijih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u čitavom haosu bio je bivši igrač Vojvodine i reprezentacije Srbije Dejan Govedarica, Piksijev asistent, koji je najratobornijeg igrača ekipe sa dve ruke uhvatio i razdvojio da ne bi napravio veći incident.

Oskare, što si tražio, to si i dobio...

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.