Nije ukrala samo frajera, već i PESMU za Oskara?!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije "ukrala" samo frajera, već i PESMU za Oskara?!

Dok javnost i dalje optužuje Lady Gagu za šemu sa Bredlijem Kuperom, ovaj čovek pravdu i milione dolara zahteva na SUDU!

Pevačica i Oskarovka Lady Gaga na meti je astronomske tužbe zbog krađe pesme "Shallow"!

Pesma koja je Gagi donela Oskara, najveći hit rimejka "Zvezda je rođena" Bredlija Kupera, navodno sadrži delove pesme "Almost" Stiva Rozena.

On je podneo tužbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << protiv pevačice i zahteva "milione i milione" dolara odštete, jer je pesma "Shallow" postala globalni hit, a on od toga nije video ni centa.

Gagin advokatski tim nazvao je ovu tužbu "drskim pokušajem iznude" i najavio da će se protiv nje boriti "svim raspoloživim sredstvima".

Tužba navodi da je sporan redosled akorda, ali advokati pevačice planiraju da se oslone na činjenicu da ta melodija nije dovoljan osnov za tužbu, plus na činjenicu da Gaga "nikada nije čula spornu pesmu javnosti nepoznatog autora".

Ovo je samo jedan u nizu problema koje Lady Gaga ima zbog filma "A star is born", hjer su je, zbog "hemije" sa rediteljem i glavnim glumcem, optužili da je razorila vezu Kupera i Irine Šajk.

Pogledajte MONDOPop o filmu "Zvezda je rođena"!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.