Kup kralja - Barsa se igrala na Kamp Nou, Viljareal brojao do osam!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup kralja - Barsa se igrala na Kamp Nou, Viljareal brojao do osam!

Efikasno veče u španskom Kupu.

Barselona je savladala Leonesu sa 4:1 na Kamp Nou i tako se plasirala u osminu finala Kupa kralja.

Trijumf "Blaugrani" obezbedili su svojim golovima Munir El Hadadi, Malkom i Denis Suarez koji je bio dvostruki strelac, dok je čast gostiju odbranio Josep Sene u 54. minutu susreta.

Za razliku od Barselone, veoma uzbudljivo je bilo u Valjadolidu gde je domaća ekipa slavila prolaz dalje nakon preokreta nad Majorkom od 2:1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Poveli su ostrvljani u 48. minutu preko Abdona Pratsa, ali radost gostiju trajala je manje od 60 sekundi pošto je Oskar Plano ekspresno izjednačio rezultat. Čop je propustio priliku da dovede Valjadolid u vođstvo u 82. minutu pošto je promašio penal, ali sve je nadoknadio Danijele Verdi golom šest minuta kasnije.

Ranije danas, odigrane su tri utakmice u istom takmičenju.

Viljareal je zgromio Almeriju sa 8:0, a igrač utakmice bio je napadač "Žute podmornice" Karl Toko Ekambi koji je postigao četiri golova. Pored njega, upisali su se još i Karlos Baka (dva puta), Đerar Moreno i Raba.

Sevilja je minimalnom pobedom nad Viljanovenseom obezbedila prolaz dalje, a strelac jedinog gola bio je Andre Silva.

Dalje ide i Real Sosijedad pošto je savladao Seltu iz Viga sa 2:0. Poveli su Baski golom Mikela Ojarzabala, da bi trijumf potvrdio Adnan Januzaj u 27. minutu.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsini navijači poludeli, klinac zapalio i Mesija! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018

Novi produkt čuvene "La Masije" polako osvaja navijače katalonskog kluba...Barselona je sinoć bez većih problema savladala Kultural Leonesu sa 4:1 i plasirala se u 1/8 finala Kupa kralja...I ne bi ta utakmica imala toliki značaj, da je jednim potezom nije obeležio momak kojem se predviđa velika...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.