Izvor: Blic, 21.Sep.2021, 16:22

Ivan Ikić, reditelj filma “Oaza”: Kandidatura za Oskara deluje prilično neverovatno

Pobednik LIFFE festivala 2015. sa filmom “Vavari”, reditelj Ivan Ikić dolazu na 14. Leskovački internacionalni festival filmske režije sa filmom “Oaza” (na programu 19. septembra od 19 sati u Narodnom pozorištu u Leskovcu), koji je srpski kandidat za nominaciju za nagradu Američke filmske akademije.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Reditelj Stefan Arsenijević zatvorio LIFFE

Izvor: JUGpress.com, 22.Sep.2021, 10:43

LESKOVAC..Ceremonija svečanog završetka 14. Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije održana je u Narodnom pozorištu, a zvanično je manifestaciju zatvorio reditelj Stefan Arsenijević koji je rekao da redovno dolazi na ovaj festival...„Nekako mi je prirastao srcu i veliko mi je...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.