EVO ŠTA ĆE NEDOSTAJATI glamuru koji svi jedva čekamo početkom februara

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ŠTA ĆE NEDOSTAJATI glamuru koji svi jedva čekamo početkom februara

Dodela Oskara bez važnog detalja

 Dodela Oskara će biti održana 9. februara a ceremonija će i ove godine biti održana bez voditelja.

Predsednica Ej-Bi-Si Entertejnmenta Keri Burk rekla je za CNN da želi da ponovi prošlogodišnji uspeh, kada je povećana gledanost za 12 odsto.

Naime, prošlogodišnja dodela Oskara prva je od 1989. godine bez voditelja, a gledalo ju je oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 29 miliona gledalaca.

Nakon što je 2019. voditelj Kevin Hart morao da odustane od vođenja jer su otkrivene njegove stare homofobne izjave na Tviteru, organizatori su prvi put u prethodnih 30 godina odlučili da će to veče da protekne bez voditelja.

Želeli su da daju ritam spektaklu koji je gubio publiku i da zadrže prihvatljivo trajanje od tri sata i njihov izbor se pokazao kao uspešan uz porast broja televizijskih gledalaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.