Bogi i Bjelica čestitali Vestbruku bliznakinje, Bobiju Oskar za sporednu ulogu, Jokić kapetan broda koji tone! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogi i Bjelica "čestitali" Vestbruku bliznakinje, Bobiju Oskar za sporednu ulogu, Jokić kapetan broda koji tone! (video)

Rasel Vestbruk srećni otac dve devojčice se vratio na parket, ali Kingsi nisu imali popust za njegovu Oklahomu. Denver gubi, Klipersi slavili, Marjanović odličan u preokretu, Kemba Voker kao posednut...

Sa Rasom Vestbrukom stigao je i poraz. Oklahoma je zaustavljena u Sakramentu, iako je povratnik ubacio 29 poena, imao 13 skokova i 7 asistencija. Zaželeo se košarke, ali to nije pomoglo Tanderu koji je izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tek drugi put u 12 utakmica.

🔊MS | Sacramento Kings 117-113 Oklahoma City Thunder

💫Bogdan Bogdanovic benchten gelip 16 sayı, 5 ribaunt ve 3 asist ile, Nemanja Bjelica 12 sayı ve 8 ribaunt ile oynadı. pic.twitter.com/HHtLXWNMJX

— Sporx Basketbol (@sporx_basket) 20. новембар 2018.

Vestbruk je dobio bliznakinje u subotu, ali se pridružio timu, povreda je prošlost, no njegov tim nije uspeo da stigne preveliku prednost Sakramenta. Kingsi su bili na +19, Bjelica je ubacio 12 poena i 8 skokova, Bogdanović dodao 16 poena (četiri trojke, imao je i 5 skokova i 3 asistencije), drugi pik drafta Marvin Bagli III napravio prvi dabl-dabl karijere, ali je pobeda bila u rukama Badija Hilda. On je, kada se gost približio pogodio par trojku u finišu i sačuvao pobedu.



Denver tone, šesti poraz u sedam mečeva, pali su u Milvokiju, Jokićevih 20 poena, po 5 skokova i asistencija nisu pomogli jer je njegov tim prokockao +20 iz prvog poluvremena. Dozvolili su Baksima da se vrate i povedu u poslednjoj četvrtini, onda su se ekipe smenjivale u vođstvu da bi Bledso trojkama, odlepio Milvoki. Jokić je uzvratio, međutim Midlton koji je promašivao čitave večeri je pogodio najvažniji šut u poslednjem minutu, ovdeo domaće na +5 i to je bio kraj.

Adetokumbo kod domaćina 29 poena, 12 skokova, 6 asistencija, on i Midlton su pogodili 1 od 14 trojki, pa iako su Baksi loše šutirali, promašili i devet bacanja, pobeda je ostala u Viksonsinu. Treba reći da je Denver stao u nastavku, dali su samo 42 poena.

Memfis je odbrano primirio Dalas i pored dabl-dabla Luke Dončića. Slovenac je uz 15 poena, imao 10 asistencija, ali su "Grizliji" spustili goste iz Teksasa na 88 poena. Mark Gasol igra fantastično 17 poena, 15 skokova, po 4 asistencije i blokade, Konli je brojao do 28, povukli su tim koji je na 11-5, start kakvom se niko nije nadao. Dalas je šutirao 34%, napravio previše grešaka, u ovakvom meču malo ko protiv Memfisa ima šansu, ovo je njihov stil košarke.

Potpuno drugačije igraju Pelikansi, ali pobeđuju, utrpali su 140 poena san Antoniju, Entoni Dejvis je ubacio 29, ali su Holidej, Mur i Džulijus Rendl (tripl dabl 21 poena, 14 skokova, 10 asistencija) dali pun doprinos trijumfu Nju Orleansa. Sparsi nikako da prorade van svoje dvorane, 2-6, doduše ovo je baš teško gostovanje, Pelikansi su izgubili samo jednom pred svojim navijačima, i to kada Entoni Dejvis nije igrao zbog povrede. Sa njim u timu dobili su svih osam mečeva kod kuće.



Klipersi su slavili protiv slabe Atlante u gostima, novina je da su Teodosić i Marjanović dobili šansu. Prvi je ostao bez poena, dva skoka i asistencija, Bobi je ubacio 12 poena, uz samo jedan promašaj, ali kako igra Harel, Marjanović će, i pored pored toga što je odigrao odlično kada se lomilo, teško u ovom trenutku imati neku minutažu. Prvi centar Klipersa je uz 25 poena, imao 11 skokova, tim je gubio sa 15 razlike u drugom poluvremenu, pojačali su pritisak, Lu Vilijams je uz 16 poena, imao 11 asistencija, pa je kvalitet presudio. Bobi je dobio pohvale za svoj učinak u preokretu, ali daleko je to od vremena koje zaslužuje na parketu.

Klipsi su dobili sedam od osam poslednjih mečeva, bili su bez Galinarija, što se tiče Atlante, za njih je ovo sezona učenja, 12 poraza u 13 mečeva, peti pik Jang, skuplja iskustvo, 25 poena i čak 17 asistencija za klinca sa Oklahome.

“THIS IS MY SHIT.”

Kemba Walker dagger 3 for the win. GOODNIGHT. pic.twitter.com/k5U1LuUpVJ

— Rob Perez (@WorldWideWob) 20. новембар 2018.

Kemba Voker je odigrao još jedan meč iz snova, ubacio 43 poena, ali ovoga puta je vredelo, Šarlot je oborio Boston. Sjajni bek Hornetsa je bio senzacionalan kao i u porazu od Siksersa, pogodio je sedam trojki, u poslednjoj četvrtini je sasuo rafal u "Kelte", 21 poen, pa je preuzeo i titulu vodećeg strelca lige od Karija, u proseku postiže 29.6 poena po meču. Nadigrao je i Kajrija Irvinga koji je meč završio sa 27 poena i 11 asistencija.

Koliko znači i iskustvo Tonija Parkera videlo se u poslednja dva minuta, dao je samo 7 poena, ali i pogodio dva ključna šuta u poslednja dva minuta.

Devin Buker je ubacio 37 poena, Feniks se dobro držao, ali su Siksersi mnogo kvalitetnija ekipa. Embid je uz 33 koša, imao 17 skokova, u Filadelfiji domaćin je perfektan 9-0. Simonsu je asistencija falila do tripl-dabla, gosti su držali priključak, ali kako rekosmo teško je protiv tako jakog tima. Ekipa našeg Kokoškova ima samo tri pobede, najgori skor na Zapadu i jedan su od tri tima u ligi bez pobede van svoje dvorane.

Indijana je sjajan tim, bez svog lidera Oladipa razbili su Jutu, Bojan Bogdanović je ubacio 22 poena, Sabonis sa klupe dodao 19, imao po 9 skokova i asistencija, ruki Holdej igra sjajno, 19 poena, protiv Atlante je dao 14, na šansu je odgovorio sa par odličnih partija. On je pik iz prve runde, 23. na draftu, stigao je sa UCLA, čini se da su Pejsersi dobili strašnog igrača.

Kod Jute, Rubio 28 poena, ali Mičel samo sedam, nisu imali nikakvu šansu, 18 grešaka, poklonili su 33 poena, očigledno jedva čekaju povratak kući, 2-3 je skor na turneji.

Andre Dramond je vodio Detroit do pobede protiv slabog Klivlenda, Kavsi su dobili samo dva meča u sezoni, izgubili utakmicu već posle prvog poluvremena. Dre je uz 23 poena, imao 16 skokova, Grifin i Bulok dodali po 21, pa Klivlend u lošem raspoloženju čeka sutra Lebrona i Lejkerse. Ruki Sekston je ubacio 18 poena za goste iz Ohaja, Klarkson dodao 16.

Rezultati:

Sakramento - Oklahoma 117:113

Memfis - Dalas 98:88

Milvoki - Denver 104:98

Nju Orleans - San Antonio 140:126

Atlanta - LA Klipers 119:127

Šarlot - Boston 117:112

Filadelfija - Feniks 119:114

Indijana - Juta 121:94

Detroit - Klivlend 113:102
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.