Barsa spremila novu mega ponudu i razljutila sve!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2017, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa spremila novu mega ponudu i razljutila sve!

Katalonci uporni, ali da li će im se to isplatiti?!

Fudbalski klub Barselona želi na sve moguće načine da dovede Filipea Kutinja.

Mundo deportivo je danas preneo da će Katalonci već u januaru ponuditi 120 miliona evra za Brazilca, što je razljutilo Liverpul.

Jedan od direktora Barselone Oskar Grau potvrdio je da Barselone ima novca i da će na zimu opet krenuti u napad na Kutinja, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije prošlo kao dobra vest ni na jednoj strani.

Najpre, Liverpul je besan što je Barselona usred sezone opet počela javno da proganja najboljeg igrača, i na sve to pokušaće i da ga ukrade u najgorem mogućem trenutku, na polusezoni, iako je stav "crvenih" i dalje da on nije na prodaju ni po koju cenu.

Pored toga, u Barseloni strahuju da je ovo razmahivanje novcem, Barselona je praktično već potrošila novac od Nejmarovog transfera u PSŽ, pa je čak spremna da proda i ime stadiona kako bi zaradila novac.

U centru pažnje je i Mesijev novi ugovor koji će biti dodatni izdatak i daleko najveći deo Barsine ukupne zarade.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo radi za Barsu i već sutra joj završava najveću želju?!

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2017, 10:31

Možete li da zamislite ovakav rasplet?..I vrapci na grani znaju da je Filipe Kutinjo najveća i neostvarena želja Barselone, ali sada je ova priča dobila novu epizodu...Katalonski Mundo deportivo, nastavio je da vrši pritisak na engleski klub, a danas je plasirao informaciju da bi poraz od Mančester...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.