Uručenje nagrada najboljim padobrancima za 2019. godinu

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Feb.2020, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručenje nagrada najboljim padobrancima za 2019. godinu

Vazduhoplovni savez Srbije Vas poziva na dodelu nagrada najboljim sportistima u padobranstvu, paraglajdingu, vazduhoplovnom jedriličarstvu, raketnom i vazduhoplovnom modelarstvu, motornom letenju i balonarstvu, kao i zaslužnim sportskim radnicima i institucijama.

 
U četvrtak, 27. februara u 13 časova, u prostorijama Vazduhoplovnog saveza Srbije - restoranu „Aeroklub“ (Uzun Mirkova 4/1, Beograd) biće uručene dve najveće nagrade u vazduhoplovstvu – statue „Zlatni orao“ za letačku i neletačku granu vazduhoplovnog sporta.
 
Statua „Zlatni orao” najprestižnija je nagrada koju jedan vazduhoplovni sportista može da osvoji i dodeljuje se za rezultate postignute u prethodnoj godini. Statuu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.