U TREĆOJ BRZINI: Trka džipovima „Trofej Beograda”

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Jul.2021, 19:57

U TREĆOJ BRZINI: Trka džipovima „Trofej Beograda”

Sportski auto-moto savez Beograda (SAMS) će uz podršku Grada Beograda 30, 31. jula i 1. avgusta organizovati takmičenje „Trofej Beograda”, auto-trku džipovima u disciplini „off road”.

 
Start će biti u Beogradu 30. jula, a takmičenje će se nastaviti na obroncima Zlatara 31. jula i 1. avgusta, dok će cilj trke zvanično biti u Beogradu u popodnevnim satima.
 
Za ovu priliku biće angažovani profesionalni vodiči koji će zaljubljenike trke džipova i prirode upoznati i sa lepotama planine Zlatar, Uvačkih meandara, vrha Bitovik, Radonjskog jezera.
 
SAMS je pozvao zaljubljenike u auto-moto trke i ljubitelje prirode da podrže takmičare i isprate ovu trku džipova poznatu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Trka džipovima „Trofej Beograda 2021“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Jul.2021, 10:45

Trka džipovima „Trofej Beograda 2021“, čiji je organizator Sportski auto-moto savez Beograda (SAMS), biće održana 30. i 31. jula i 1. avgusta 2021. Auto-trka džipovima u disciplini „off road“ SAMS organizuje uz podršku Grada Beograda sa startom u prestonici 30. jula. Takmičenje će se...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.