Tribina „Preduzetništvo - primeri dobre prakse“ na Zvezdari

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Dec.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina „Preduzetništvo - primeri dobre prakse“ na Zvezdari

Gradska opština Zvezdara u partnerstvu sa Društvom za očuvanje, revitalizaciju i promovisanje starih zanata „Čuvari zanata“, a u okviru "Promocije zapošljavanja teže zapošljivih grupa na Zvezdari 2018" organizuje tribinu pod nazivom „Preduzetništvo - primeri dobre prakse“, koja će biti održana u petak, 07.decembra 2018. sa početkom u 17 sati u Velikoj sali GO Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77.

 
Skup će otvoriti zamenik predsednika GO Zvezdara Predrag Veinović, a posle prezentacija Vesna Živković Kostić, načelnice Odeljenja za programe zapošljavanja i preduzetništvo Nacionalne služba za zapošljavanje Beograd i Mirjane Miščević iz Privredne komore Srbije upoznaćemo se sa primerima dobre...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.