Tribina: Izazovi bliskosti u partnerskim odnosima

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Apr.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina: Izazovi bliskosti u partnerskim odnosima

Tribina „Izazovi bliskosti u partnerskim odnosima“ održaće se u utorak, 23. aprila sa početkom u 19 časova u Domu omladine.

 
Na tribni će govoriti Slobodan Nikolić, psihološki savetnik i terapeut u privatnoj praksi, sertifikovani psihodinamski analitičar snova, osnivač Centra za dubinsko – psihološko istraživanje snova IMAGO.
 
Najveći broj ljudi želi da uz sebe ima osobu koja je prihvata, razume, voli, pa opet, u isto vreme, većina njih u tome ne uspeva ili to čini uz mnogo problema. Bliskost je neophodan sastojak uspešnih, funkcionalnih, zrelih veza, ali je to i sastojak koji zahteva otvorenost, izloženost, prepuštenost i spremnost na ranjivost. Zbog toga je postizanje bliskosti...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.