Svetionik znanja – manifestacija koja pokreće mlade ljude da urade nešto za svoj grad

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Avg.2020, 13:09

Svetionik znanja – manifestacija koja pokreće mlade ljude da urade nešto za svoj grad

Svetionik znanja takmičenje koje se već četvrtu godinu organizuje u cilju edukacije, obuke ali i povezivanja mladih iz cele Srbije.

 
Ukoliko imate želju da unapredite sredinu u kojoj živite, takmičarski duh i treba vam podrška da svoju ideju sprovedete u delo, „Svetionik znanja“ je takmičenje za vas.
 
„Svetionik znanja“ okuplja 60 srednjoškolaca iz 15 gradova Srbije i osmišljen je tako da učesnici, uz stručnu pomoć mentora, u timovima rade na osmišljavanju i pripremi projekata na neku od pet tema (ekologija, javno zdravlje, turizam, kultura i društvena odgovornost) u cilju unapređenja zajednica u kojima žive, ali i ličnog profesionalnog usavršavanja. Sve što je potrebno je da...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.