Sedam ideja kako da sa malo novca postanete milioner

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Jul.2020, 17:01

Sedam ideja kako da sa malo novca postanete milioner

Većina nas može da pronađe način da uštedi neku količinu novca. Ali postavlja se pitanje kako taj novac iskoristiti da biste povećali svoju imovinu?

 
Sedam uspešnih investitora i milionera koji su za svoj status sami zaslužni, podelili su svoje ideje kako da 100 dolara pretvorite u milion.
 
Uložite u nešto što volite
 
„Teško je steći bogatstvo. Ili morate marljivo da štedite, da pažljivo da napravite mnogo novca kroz poslovne dogovore ili da investirate. Stvaranje sigurnosti zahteva mnogo veću štednju nego što to većina misli. Takođe je dosta skupo da se nastavi sa razvijanjem posla nakon što je on već postigao uspeh.
 
Zato bih ja investirala....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.