Sanja Vukašinović, Mirosavljev i Grgić počeli sezonu pobedama

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Apr.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Vukašinović, Mirosavljev i Grgić počeli sezonu pobedama

 
NOVI SAD - Sanja Vukašinović, mladi strelac Novog Sada osvojila je prvo mesto za seniorke i juniorke MK puškom 60 metaka ležeći u prvom kupu SS Srbije malokalibarskim oružjem na strelištu u Novom Sadu. Trijumfovala je ispred Milice Babić iz Palilule koja je i prošle godine, takođe na strelištu u Novom Sadu, bila druga seniorke i pobedila za juniorke i Dragane Todorović iz Novog Beograda Ušća. Todorovićeva je  2014. osvojila treće mesto.


Pobedama su sezonu počeli i Nemanja Mirosavljev (Novi Sad) koji je slavio za seniore MK puškom 60 metaka ležeći ispred prošlogodišnjeg pobedika prvog Kupa SS Srbije Milenka Sebića (C. zvezda)  i Dejana Pešića iz Pančeva. kao i Dimitrije Grgić (Akademac)...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.