Razvojni program za startape u oblasti brige o kućnim ljubimcima

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Mar.2021, 22:24

Razvojni program za startape u oblasti brige o kućnim ljubimcima

Laboratorija PURINA Accelerator drugu godinu zaredom poziva startap kompanije u oblasti brige o kućnim ljubimcima da se prijavljive na razvojni program "Unleashed“, navodi se u saopštenju za medije.

 
Program će podržati kreativne startapove koji integrišu nauku i tehnologiju i pružaju održiva rešenja, za ispunjavanje potrebe pasa, mačaka, ali i njihovih vlasnika.
 
Kako je cilj kompanije da ponudi nove proizvode i usluge koji će unaprediti dobrobit ljubimaca i onih koji ih vole, program "Unhleashed“ daje mogućnost startap preduzetnicima da sarađuju sa PURINA stručnjacima u cilju kreiranja budućih proizvoda ili usluga.
 
Program traži šest preduzetnika koji žele dalje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.