Predstavljeno francusko izdanje vodiča kroz stalnu postavku Narodnog muzeja

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Apr.2021, 19:59

Predstavljeno francusko izdanje vodiča kroz stalnu postavku Narodnog muzeja

Predstavljanje novog izdanja vodiča kroz Narodni muzej u Beogradu na francuskom jeziku „Uđi u priču...“ održano je u atrijumu Narodnog muzeja u Beogradu protekle sedmice.

 
Zahvaljujući saradnji i podršci Francuskog instituta u Srbiji, kao i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, vodič Uđi u priču..., koji za sada postoji u vidu izdanja na srpskom i engleskom jeziku - dobio je i svoje francusko izdanje.
 
Posle srpskog i engleskog izdanja vodič je na francuski jezik prevela Jasna Stojković, uz lekturu Muriel Kretjen Živković, koja je ocenila da je ova knjiga “dragocen svedok o srpskoj kulturi, koji će snagu dinamike učenje o blagu Narodnog muzeja prenositi u drugim zemljama...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.