Predsednik Si: 17 plus 1 bi mogli da učine više od 18

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Mar.2021, 19:05

Predsednik Si: "17 plus 1 bi mogli da učine više od 18"

Nastavak drugog dela:
Globalna borba protiv pandemije Kovid-19 je još više uputila NR Kinu i ZCIE na uzajamnu saradnju. Kineski zvaničnici i zdravstveni stručnjaci su u martu održali video konferenciju sa kolegama iz 17 zemalja iz evropskog regiona kako bi unapredili razmenu informacija i iskustava o sprečavanju i kontroli epidemije, kao i nastavku funkcionisanja privrede.

 
Kina je, takođe, pružila medicinsku pomoć i izvezla velike količine medicinskog materijale u ZCIE, u skladu sa njihovim potrebama. Prenosni kapaciteti teretnih vozova između Kine i Evrope porasli su za više od 50 posto, igrajući kritičnu ulogu u isporuki medicinske opreme, naveo je kineski ministar spoljnih poslova Vang...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.