Potpisivanje Memoranduma o dualnom obrazovanju između kompanije Gorenje i Ministarstva prosvete

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Dec.2017, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisivanje Memoranduma o dualnom obrazovanju između kompanije Gorenje i Ministarstva prosvete

BEOGRAD – Kompanija Gorenje potpisala je danas sa Ministarstvom prosvete,  nauke i tehnološkog razvoja Memorandum o dualnom obrazovanju u nameri da ulaže svoje znanje i resurse u razvoj studenata stručnih škola i fakulteta.

 
Događaj je rganizovan u Upravnoj zgradi kompanije Gorenje (Bulevar Milutina Milankovića 7).
 
U ime Vlade Republike Srbije memorandum je potpisao pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Gabrijela Grujić, a u ime kompanije „Gorenje Srbija“ generalni direktor te kompanije Stanka Pejanović.
 
Činu potpisivanja prisustvovao je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, kao i direktorka korporativnog univerziteta Gorenje Irena Vodopivec....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.