Poslovne žene Srbije na sajmu u Goriciji

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Mar.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovne žene Srbije na sajmu u Goriciji

GORICIJA – Na ovogogodišnjem međunarodnom sajmu ženskog preduzetništva, koji se od 21. do 23. februara po prvi put održao u italijanskom gradu Goricija (Gorizia) , učestvovale su i poslovne žene Srbije. Manifestacija, koju je organizovao italijanski ogranak Poslovnih i profesionalnih žena (PPŽ) u ovom gradu (BPW - International Federation of Business and Professional Woman), na čelu sa gospođom Paolom Prici Merljak (Paola Prizzi Merljak), okupila je više istaknutih preduzetnica Italije, Slovenije i naše zemlje.

Međunarodnu federaciju poslovnih žena osnovala je 1930. u Ženevi dr. Lena Filips (Lena Medesin Phillips) iz Kentakija, koja je ujedno i prva predsednica organizacije, navodi u svom prvom tekstu za "Kuću...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.