PET PITANjA: O promenama u svetu do 2030. godine

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jul.2022, 13:03

PET PITANjA: O promenama u svetu do 2030. godine

Kako će smanjenje nataliteta i očekivani duži životni vek uticati na ekonomiju? Na koje načine će se Afrika menjati tokom 21. veka? Kako je pandemija kovida uticala na dugoročne trendove koji oblikuju svet? Na ova i druga pitanja odgovara Mauro F. Giljen, autor knjige „2030: Kako će se najjači trendovi današnjice sudariti i preoblikovati budućnost sveta“.

 
U knjizi komentarišete smanjenje nataliteta i duži očekivani životni vek. Kako će ta dešavanja izmeniti ekonomiju naprednih i bogatih nacija u sledećih deset godina?
 
Izmeniće je u velikoj meri, jer dužina života i smanjeni natalitet ostavljaju ogromne posledice na potrošačko tržište i tržište rada. Kada je u pitanju potrošačko...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.