Otvorena konferencija Srpske asocijacije za rušenje, dekontaminaciju i reciklažu

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Nov.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena konferencija Srpske asocijacije za rušenje, dekontaminaciju i reciklažu

Međunarodna konferencija pod nazivom ,,Industrija i održivo rušenje ili rešenje“ u organizaciji Srpske asocijacija za rušenje, dekontaminaciju i recilažu, sa zvaničnim članstvom u Evropskoj Asocijaciji - EDA (European Demolition Associaton) počela je danas posle podne u Sava Centru i trajaće do 30. novembra.
 
Centralna tema ovogodišnje konferencije je potreba za edukacijom kadrova koji će se baviti ovim poslom. Srpska asocijacija za rušenje, dekontaminaciju i reciklažu bi trebalo da odobrava sertifikate za ove poslove.
 
Konferencija je danas svečano otvorena, a pozdravnu reč uputio je dekan Fakulteta tehničkih nauka iz Čačka profesor dr Nebojša Mitrović, dok je predviđeno da drugi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Međunarodna konferencija: ,,Industrija i održivo rušenje ili rešenje“

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Nov.2018

Međunarodna dvodnevna konferencija ,,Industrija i održivo rušenje ili rešenje“, u organizaciji Srpske asocijacije za rušenje, dekontaminaciju i recilažu, sa zvaničnim članstvom u Evropskoj Asocijaciji - EDA (European Demolition Association), otvorena je danas u beogradskom Sava Centru.. .  . Plenarna...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.