Otvaramo za vas „Baštu u srcu grada“

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Jun.2020, 14:44

Otvaramo za vas „Baštu u srcu grada“

Simboličan „novi početak“ ili nastavak onog najboljeg što Beogradski sajam ima da ponudi svojim vernim i dugogodišnjim posetiocima, zakazan je za 17. jun.

 
Pod sloganom “Bašta u srcu grada” u hali 3 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, od srede 17. do subote 20. juna 2020. god. odvijaće se najmirisnija manifestacija - 25. Međunarodni sajam hortikulture BeoPlantFair.
 
Biće to, u ovom trenutku za sve nas tako potreban doživljaj za oko i dušu, obogaćen sa još tri tematske izložbe – 23. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode, 8. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme MotoPlantExpo i 4. Izložba organske proizvodnje Organic Fest.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.