Izvor: DobreVesti.rs, 27.Nov.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova knjiga za ljubitelje popularne psihologije: Kafić na kraju sveta

Knjiga Kafić na kraju sveta koju potpisuje Džon Strelecki promenila je živote milionima čitalaca širom sveta. Ovaj bestseler preveden je na 34 jezika i prodat u više od 3 miliona primeraka.

 
 
Kafić na kraju sveta vodi čitaoce na neobično putovanje u potrazi za smislom života. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ovog autora. Slični naslovi su Ego je neprijatelj Rajana Holideja i Odgovor Barbare i Alana Piza.
 
U jednom malom kafiću, na mestu koje je toliko daleko da se može nazvati nedođijom, Džon, čovek koji stalno negde žuri, nalazi se na raskrsnici života. Iako je samo želeo da se okrepi pre nego što nastavi putovanje, on pronalazi hranu potpuno drugačije vrste, jer...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.