Nedelja privatnosti u organizaciji SHARE fondacije

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Jan.2021, 13:12

Nedelja privatnosti u organizaciji SHARE fondacije

Povodom Međunarodnog dana zaštite podataka o ličnosti, Partneri Srbija, SHARE fondacija, A11 – Inicijativa za ekonomska i socijalna prava, udruženje 'Da se zna', udruženje 'Atina' i Beogradska otvorena škola pozivaju vas na Nedelju privatnosti.

 
U periodu od 25. do 29. januara 2021. godine biće organizovana serija online događaja u čijem će središtu biti aktuelna pitanja i uočeni problemi u vezi sa privatnošću građana Srbije, pre svega u odnosu na primenu pravnog okvira zaštite podataka o ličnosti. Tokom četiri dana publika će biti u prilici da prisustvuje sledećim online panelima:
 
Sudska zaštita privatnosti građana Srbije (25.01.2021. – 13 do 15 časova)
 
Tokom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.