Naša predstava pozvana na festival u Briselu

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Jan.2013, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša predstava pozvana na festival u Briselu

BEOGRAD - Predstava "Biti ili ne biti žena" studenata Akademije umetnosti u Beogradu, pozvana je da učestvuje u inovativnom programu predstavljanja umetnika “Volksroom Open Monday 2013.” u Briselu, izjavila je danas za “Kuću dobrih vesti” profesor scenskog pokreta na Akademiji umetnosti Marica Vuletić-Naumović, autor ovog projekta.

U okviru ovog programa umetnici - plesači, koreografi, slikari, glumci i drugi autori iz celoga sveta imaju priliku da predstave svoj rad pred eminentnim stručnjacima, kakav je Ivo Dimčev, čiji je ovo studio.
Igranje predstave “Biti ili ne biti žena” zakazano je za 28. januar  u glavnom gradu Belgije. Nekoliko dana kasnije (30.01.2013.), predstava će biti izvedena u Kulturnom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.