“Namics” osvojio dve nagrade na prestižnom konkursu u softverskoj industriji

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Apr.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Namics” osvojio dve nagrade na prestižnom konkursu u softverskoj industriji

BEOGRAD - Rešenja softverskih inženjera agencije „Namics” osvojila su zlatnu i srebrnu nagradu na ovogodišnjem Best of Swiss Web prestižnom evropskom konkursu u softverskoj industriji.


 
Zlatnom nagradom odlikovan je projekat pod nazivom „Migros iMpuls”, dok je srebrno priznanje pripalo „smile.direct” kampanji.
 
Ovoga puta u užem izboru za najbolje digitalne kampanje i internet rešenja sa područja čitave Evrope našlo se 86 projekata: „Konkurencija na ovogodišnjem Best of Swiss Web je bila izuzetna, pa je i sama nominacija za nagrade bila jednaka osvajanju. Izuzetno nam je drago da su rešenja, na kojima su radili naši softverski inženjeri, dobila dva visoka priznanja”,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.